ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στις 13 Μαϊου 2021 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν σε μια πολιτιστική εκδήλωση που οργανώθηκε από το σχολείο μας και που στόχος της ήταν να γνωρίσει στους σχολικούς εταίρους μας από τις χώρες της Πορτογαλίας, της Γαλλίας, της Τουρκίας, της Πολωνίας, της Ιρλανδίας, της Σερβίας, της Βουλγαρίας κλπ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα e-twinning “Βuilding bridges through cultural Heritage”την Ελλάδα. Και αυτό έκαναν μαζί με την κ. Πόπη Μέλλιου που τους δίδαξε τις χορογραφίες, την κ. Ευτυχία Λαδοπούλου και τον κ. Άρη Ιωαννίδη. Και είμαστε περήφανοι γιατί σεβαστήκαμε τη χώρα μας και διαδώσαμε τις ομορφιές της μέσα από μικρές χορευτικές διαδρομές που η ψυχή των παιδιών έδωσε. Κάθε χορογραφία έχει το δικό της βίντεο και κάθε χορογραφία έχει μια θεματική.

Σε αυτό το βίντεο υπάρχουν αποσπάσματα από όλες τις μουσικοχορευτικές στιγμές ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους μαθητές μας και στις μαθήτριές μας που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό που χόρεψαν με θέρμη και με δύναμη, που ενώθηκαν σε μια ομάδα, που τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο να προωθήσουν το τι είναι Ελλάδα και τι σημαίνει Ελλάδα.

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών που στάθηκαν σε όλα και βοήθησαν την προσπάθειά μας

Ευχαριστούμε-Την κ. Μέλλιου Πόπη που στήριξε τα παιδιά τους δίδαξε μοναδικές χορογραφίες με υπέροχη μουσική υπόκρουση και μας έβαλε σε μια συγκινησιακή κατάσταση που νιώθαμε την Ελλάδα μέσα και γύρω μας-

Την κ. Ευτυχία Λαδοπούλου που στάθηκε πραγματικά βοηθός σε ό,τι χρειάστηκαν και τα παιδιά και η κ. Μέλλιου

Τον κ. Ιωαννίδη που άφηνε την τάξη του στα χέρια της κ. Πόπης και εκεί παρακολουθούσε όχι μόνο ό,τι οι μαθητές /τριές του έκαναν αλλά και τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου μας

Ευχαριστούμε επίσης και όλους όσους μας στήριξαν όπως

-Τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Α/θμιας Ν. Ημαθίας κ. Πυρινό που όταν του ζητήσαμε τη βοήθειά του το έπραξε άμεσα Το Σ. Γονέων και κηδεμόνων που κάλυψαν τα έξοδα της μικρής δράσης μας

-Τον Δ. Βέροιας και τέλος- την ΚΕΠΑ Βέροιας και την κ. Καραγιαννίδου Νανά που όχι μόνο μας παραχώρησαν τον χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών αλλά μας στήριξαν και με τεχνικούς τους για τις ανάγκες της μικρής παράστασής μας και ήταν δίπλα μας σε ό,τι ζητήσαμε.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες όλων των τμημάτων που συμμετείχαν και ευχόμαστε στους μαθητές της Στ τάξης που αποχωρούν φέτος, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ..

“ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” λοιπόν και ας δείξουμε σε όλους ότι όσοι κατοικούν και αγαπούν αυτή τη μικρή μεριά του κόσμου έχουν ιστορία, παράδοση, σεβασμό, και νιώθουν περήφανοι για τον τόπο που ζουν και μεγαλώνουν!