SELF TEST για την εβδομάδα 7-06-2021

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

προς αποφυγή παρερμηνειών/παρεξηγήσεων καθώς και για την ομαλή λειτουργία της δια ζώσης λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας σας υπενθυμίζουμε τα εξής:

1. Η σχολική κάρτα θα πρέπει να εκτυπώνεται αφού δηλωθεί το αποτέλεσμα μέσα από την εφαρμογή https://self-testing.gov.gr/ και συγκεκριμένα από την επιλογή “Σχολική Κάρτα για COVID-19”.

2. Αν δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/, ή σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας για COVID-19 για τους/τις μαθητές/τριες , αυτές μπορούν να συμπληρωθούν και να υπογραφούν και χειρόγραφα από τους γονείς/κηδεμόνες των ανηλίκων μαθητών/τριών. ΠΡΟΣΟΧΗ: τα στοιχεία που πρέπει να αναγράφονται στη χειρόγραφη δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19, είναι ακριβώς αυτά που αναγράφονται στο  Πρωτότυπο.. Η σχολική κάρτα εδώ

Χρησιμοποιείτε την σχολική κάρτα όπως δίνεται παραπάνω και σας παρακαλούμε Προσοχή στην αναγραφή της ημερομηνίας διεξαγωγής του self-test , καθώς και της ημερομηνίας στο σημείο της υπογραφής της χειρόγραφης δήλωσης από τον γονέα/κηδεμόνα.

Επίσης σε περίπτωση που την εκτυπώνετε εσείς, φροντίστε το παιδί να έχει στην τσάντα του την κάρτα της εβδομάδας που διανύουμε.

Για τη δική σας εξυπηρέτηση

υπάρχει η δυνατότητα αποστολής στο mail μας της σχολικής κάρτας που δεν μπορείτε να εκτυπώσετε και επιθυμείτε να έχετε την εκτυπώσιμη μορφή της και όχι τη συμπληρωμένη χειρόγραφη.